Certificering

Onze certificaten

Bewezen kennis, kunde én kwaliteit

Met bijna 200 jaar ervaring in de waterbouw hebben wij veel kennis en ervaring in huis. Het bewijs staat nu voor u. Certificaten waar we trots op zijn.

ISO9001

Wij willen het beste voor onze klanten. En als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook. Daarom zijn we continu op zoek naar verbeteringen en garanderen we de hoogste kwaliteit.

VCA**

De veiligheid van onze werknemers staat altijd voorop, zowel in de uitvoering op locatie als op ons eigen terrein.

BRL 3000 (Erkend Restauratie Bedrijf (ERB))

Voor het restaureren van monumentale waterbouwkundige werken bent u bij ons aan het juiste adres.
We voldoen hierbij aan twee bijbehorende uitvoeringsrichtlijnen:

  • URL 3001 “Historische Houtconstructies”
  • URL 4003 “Historisch Metselwerk”.

CO2-prestatieladder

Wij zijn in het bezit van de CO2‑prestatieladder niveau 5. Op basis van gemonitord energieverbruik en CO2‑emissie formuleren we concrete doelstellingen. Meer informatie »

FSC®

Wij zijn FSC®-gecertificeerd!

Dit betekent dat wij projecten kunnen leveren die bijdragen aan verantwoord bosbeheer. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een organisatie die wereldwijd zorg draagt voor het behouden van de bossen. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Met verantwoord bosbeheer doelt FSC op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Maar ook op hout oogsten en geld verdienen mét behoud van het bos. Een goed beheerd bos loopt minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. Gebruik dus FSC!

Met een FSC-gecertificeerd project, draagt u direct bij aan de bescherming van onze bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Omdat u het bos op deze manier economische waarde geeft, zorgt u ervoor dat het behouden blijft. U vindt ons als gecertificeerd bedrijf op de FSC-database onder licentienummer FSC-C170883.