Over ons

B. van Hees en zonen

Een aannemer in de waterbouw zoals er maar één is

Een hecht team

Wij zijn waterbouwers in hart en nieren. Specialisten met passie voor civiele techniek. Dankzij de unieke ligging van onze eigen haven, onze grote hoeveelheid eigen materieel en ons partnernetwerk kunnen wij snel schakelen en blijven de lijnen kort.

We weten wat we aan elkaar hebben. En minstens zo belangrijk: onze opdrachtgevers weten wat ze aan ons hebben. Eerlijk en vakkundig advies, open communicatie en korte lijnen.

De basis voor een succesvolle samenwerking!

Video afspelen

Totaaloplossingen: van advies tot realisatie

Wij hebben alle expertise en materieel in huis om u volledig te ontzorgen. We denken met u mee, zijn uw sparringspartner. Het liefst brengen we ons specialisme al in een vroeg stadium in. Zo kunnen we u maximaal adviseren en komen we samen tot de beste en mooiste waterbouwkundige werken. Voor nu én voor de toekomst.

Meer dan 200 jaar sterk in én om het water

Onze roots gaan ver terug

Al in de 18e eeuw was familie Van Hees bezig met werkzaamheden in en om het water.

Tot op de dag van vandaag zijn wij een onafhankelijk familiebedrijf met ervaren en deskundige medewerkers met passie voor het vak.

Eigen mensen en materieel

Voor elke klus beschikken wij over het juiste materieel: van vaartuigen, tot pontons en kranen. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk door ons eigen personeel uitgevoerd. Personeel dat 100% op elkaar is ingespeeld. De combinatie van eigen mensen en eigen materieel maakt dat we snel schakelen, kwaliteit van het hoogste niveau garanderen en geen enkele deadline missen.

Complex maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde, en elke opdracht vraagt om maatwerk. Maar één ding is zeker: wij houden van een uitdaging! Hoe complexer, hoe meer disciplines we kunnen combineren en hoe meer energie we hier uithalen. Met de kennis en ervaring die we de afgelopen decennia hebben opgedaan, en van generatie op generatie hebben overgedragen, is uw waterbouwproject bij ons in goede handen.

Ideale ligging

De ligging van onze eigen haven, nabij het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal, is uniek. Hierdoor kunnen we het benodigde materieel op efficiënte wijze vervoeren over het water. Maar dit is niet het enige. Van Hees is gevestigd in Nieuwegein, tussen de A2, A12 en A27. Hierdoor zijn we ook via de weg snel ter plaatse. Efficiënte logistiek; daar streven wij naar. En het is natuurlijk de basis voor efficiënte bouwprocessen.

Erkend Restauratie Bedrijf (ERB)

Als Erkend Restauratie Bedrijf beschikken wij over het kwaliteitskeurmerk om monumentale waterbouwkundige werken te onderhouden en te restaureren. We hebben de kennis en kunde om monumenten in en om het water vakkundig te restaureren, we beheersen oude en nieuwe restauratietechnieken, en we proberen zoveel mogelijk historische materialen te hergebruiken.